Висока производителност

Новите високопроизводителни и продукти с висока стойност, включват USG Марс висока NRC / висока CAC Акустичните панели, USG Eclipse висока NRC Акустичните панели, USG Марс Healthcare висока NRC Акустичните панели и USG Orion Акустичните панели. Всички четири разполагат USG ClimaPlus 30-годишна гаранция за цял живот система срещу видимо провисване, мухъл и плесен и са предназначени за използване във всичко от отворен офис площи и лекарски кабинети на болниците и училищата.

„Акустика играе изключително важна роля в ежедневието ни, независимо дали е в офис среда, в нашите детски класни стаи, или в рамките на болниците, които обслужват нашите общности,“ казва Скот Qualls, директор Продажби и маркетинг, USG тавани Division. „Разширената USG Таван Solutions портфейл съчетава изключителна производителност продукт на по-голяма стойност, като се гарантира на нашите клиенти и потребители може да помогне да се създаде възможно най-добрата акустична опит за крайните потребители.“

Новите продукти включват:

• USG Марс висока NRC / висока CAC Акустичните панели -Тези плочки предлагат отлични възможности за намаляване на шума в NRC 0.80, 0.85 и 0.90, заедно с опции висока шумоизолация: CAC 30, 35 и 40. Те имат висока светлина -reflective покритие, което свежда до минимум необходимостта от осветителни тела и използването на енергия. The nondirectional, монолитна визуалното намалява времето за монтаж и отпадъци и координира визуално с USG Halcyon Акустичните панели за отворено или приложения затворен план. Тези панели са идеални за използване в офиси, здравеопазване, класни стаи, коридори, рецепции, фоайета, универсални магазини и търговия на дребно.

• USG Eclipse висока NRC Акустичните панели – Тези елегантни, фино текстурирани панели на тавана са с отлична намаляване на шума (до NRC 0.75) и са на разположение в Оптимизиран Съдържание на рециклираните материали. Това помага да се максимизира LEED рециклирани принос съдържание. Те се препоръчват за използване в офиси, конферентни площи, здравните среди и магазини.

• USG Марс Healthcare висока NRC Акустичните панели разполагат с водоотблъскваща мембрана, предназначена да бъде трайна и сигурна с общи дезинфектанти. Те са се пере и почва, устойчиви плюс въздействие и устойчив на надраскване. Акустиката и възможност за почистване надвишават FGI насоки за здравните среди. Най-високо NRC (0.70 / 0.80) осигурява отличен контрол на звука в здравни заведения, за да помогне в решаването стандарти HIPAA. Панелите са напълно капсулирани ръбове и визуално координират с USG Halcyon Healthcare, USG Марс ™ и USG Halcyon Акустичните панели. Тези панели са идеални за използване в болнични стаи, стаи за процедури, медицински сестри гари, чакални, лаборатории и коридори.

• USG Orion Акустичните панели предлагат отлично за намаляване на шума. Високата светлоотразително финала намалява броя на необходимите осветителни тела и използването на енергия. The nondirectional, монолитна визуалното намалява времето за монтаж и отпадъци. Тези плочки се препоръчват за употреба в офиси, конферентни зали, здравни, учебни стаи, коридори, рецепция / бистро области и трапезарии.

Използването на балансиран подход акустика е от ключово значение при избора на която таван панели за инсталиране. Комбинация от умерена поглъщане на звука (NRC) и висока звукоизолация (САС) доказа, че е един от най-добрите цялостни решения, и USG осигурява изобилие от различни таван решения, вариращи от икономичен до по-високи-ефективните системи за таван, от които да се избирам.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *