Направете тавана изглежда по-голям

Paint на тавана с бяла боя. White ще създаде усещане за височина и експанзивност и това ще се отрази много светлина, което води до усещането за повишен височина. Има две училища на мисълта за това дали или не матов или гланцов завършек е по-добре за вземане на тавана изглежда по-висока, така както са предвидени тук за своя собствена оценка:


Апартамент Therapy посочва, че високо или полу гланц боя е идеален, защото това ще създаде отразяващ блясък и отражението ще създаде впечатление на височина и допълнително пространство.
От друга страна, Art & Home посочва, че матово покритие е по-добре, тъй като позволява на тавана, за да „изчезне“, с всичките му недостатъци е включен под матово покритие.
Изображение озаглавена Направете тавана изглежда по-голямо Стъпка 2
Помислете по-светли цветове, а не обикновена бяла. Бяла не винаги е идеалният цвят за стая и не е необходимо да се придържаме към една обикновена бяла където предпочитате цвят. Изберете студени цветове, особено от порядъка на пастелен нюанс. Важното е да се гарантира, че избраният цвят е по-лек от цветовете на стените
Изображение озаглавена Направете тавана изглежда по-голямо Стъпка 3
Използвайте вертикални модели с добър ефект. Съсредоточете се върху стените в този случай; усещането за увеличаване на височината могат да бъдат създадени чрез използване на вертикални ивици по стените. Paint вертикални ивици или използване тапет, че има отпечатан вертикално райе модел. Вертикалните ивици ще помогнат осигури появата на височина. [3]
Изображение озаглавена Направете тавана изглежда по-голямо Стъпка 4
Избягвайте използването на каквито и да било функции, които стърчат от тавана. Ниският таван облагодетелства най-много от е много плосък. Функции, които стърчат са склонни да направят тавана се чувстват по-близо. Това включва не използват вентилатори, корнизи, и горно осветление.
Дръжте короната формоване тънка. Всякакви по-широк от 2-3 инча / 4-6cm ще бъдат твърде дебели. [4]
Изображение озаглавена Направете тавана изглежда по-голямо Стъпка 5
Изберете стена осветление вместо горно осветление. Бъдете сигурни, да се запази на източниците на светлина, дори по тавана. Препоръчително е да избягвате използването на вдлъбнати може светлини, защото разпределението на светлината, ще бъде неравномерно и може да се направи на тавана да изглежда по-затворена, [5].
Изображение озаглавена Направете тавана изглежда по-голямо Стъпка 6
Използвайте мебели прозорците да се увеличи чувството за височина. Дръж завеси пълнометражни или завеси като високи до тавана, колкото е възможно, за предпочитане от височината на тавана. Правейки това ще привлече погледа нагоре на дълга вертикална линия, създавайки чувство на височина.
Изображение озаглавена Направете тавана изглежда по-голямо Стъпка

Hang картина до високо. Това трикове окото, в гледане нагоре и дава повече впечатление на височина. Предпочитам картина и снимки с вертикални линии и функции над хоризонтални форми. [7] Имайте предвид, че произведението е окачен високо в образа на въвеждане.
Изображение озаглавена Направете тавана изглежда по-голямо Стъпка 8
големи огледала, които заемат по-голямата част от стената. Те са склонни да направят тавана изглежда по-висок и работи наистина добре, за да свърши работа!
Изображение озаглавена Направете тавана изглежда по-голямо Стъпка 9

Paint на „изкуствена финал“, че е по-лек в горната част. Paint на стаята два нюанса с помощта на „арест“ или „опаковане“ техника, с по-тъмен нюанс на дъното, постепенно преминаване към по-лек нюанс близо до тавана. Това създава визуален ефект на по-голямо пространство до високо.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *