Окачени тавани с помощта на гипс

Окачени тавани започна да се използва в дома и офиса, за някои много практически причини. Те бяха пожароустойчиви, ти можа да скрие изложени кабели, проводници и тръби вътре, и вие може да покрие до грозни таван петна. Освен всичко това, окачени тавани дават звукоизолиращи в стаята и добави топлоизолация. Изолация е станало възможно благодарение на въздуха напълнена разликата между двата слоя на тавани, който охлажда помещението надолу. Това означава по-ниски сметки за климатизация.

Като се започне от тези много практически приложения, окачени тавани, започнати превръща изявления стил. Днес, те са толкова, елемент от дизайна като практически допълнение. Единственото нещо, което е, че трябва да се гарантира вашата стая има достатъчно височина (най-малко 11 фута) за отразяване на окачения таван, или в противен случай ще се окажете прави стаята клаустрофобия и затвори. Второ, окачени тавани трябва да бъдат инсталирани безупречно. Най-малко разликата или счупване може да доведе до пространството над фалшива слой се превръща в рай за мухъл, плъхове и мръсотия. Това в крайна сметка направи окачения таван на опасност, отколкото полза.

Пазарът е видял много нестандартни материали в окачени тавани. Икономиката винаги е играл важна роля при избора на материал тук, но на състезанието, за да се осигури възможно най-евтините решения е и причината за потопа на под-стандартен материал на пазара.
Гипс, известен с присъщите му свойства на устойчивост на вода, устойчивост на огън и изолация, сега е популярна съставка в много от строителен материал, особено окачен таван дъски.

VANS Гипс стартира нова гама от окачени тавани, която включва гипс. Продуктът е вече не само достатъчно хигиенични за болница, но и естетически привлекателен за уютен корпоративен офис.

Проблемът с окачен таван е, че материалът има тенденция да се абсорбират и задържат влагата, която го кара да се оцвети, разширяване, СГХГ и крек. Задържаните влагата осигурява база за развитието на гъбички, плесени и бактерии, причиняващи инфекции на дихателните пътища. Прессъобщение твърди, че VANS Гипсови RH 96 тавани и сухи зидарии не задържат всеки абсорбира влагата, като по този начин изкореняване на тези проблеми.

Гипсът е естествен пожарозащитните. Когато са изложени на пряк пламък, водна пара, се освобождава в резултат на обезводняване на гипс, който предотвратява разпространението на огъня из.

VANS Гипс започна гама от над 25 плочки таван. Продуктът е 100% рециклируеми и не води до изгаряне на очите или сърбеж по кожата. При употреба в продължение на близо 40 години в над 30 различни страни в рамките на дружеството майка GSP производство, UK, този диапазон е предоставен сега в Индия. Saint-Gobain Gyproc е друга компания, която предлага подобни таван решения в Индия.

А таван гипс с метални рамки и аксесоари може да струва около компактдискове. инсталирани 65-70 на кв. фут Можете също така да се даде дизайнер завършек на тавана, с шарки и текстури. Това може да струва около компактдискове. инсталирани 90-100 на кв. фута, в зависимост от сложността на използваните елементи.

Един коментар към “Окачени тавани с помощта на гипс”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *